Põrandakaitsevahendid delimiter icon Põrandakaitsed delimiter icon Kattematerjalid delimiter icon KATTEVILT kilega Easydek iseliimuv hingav

KATTEVILT kilega Easydek iseliimuv hingav

Tootekood: BF10050P/203220
Alus- ja kattematerjalide kasutuskoht:
Laminaadile, LVTle, Parketile, Spoonparketile
Kaal kg:
9
Materjali koostis:
Tekstiilkate, mis on toodetud polüester (PES) kiudest
Easydeki kattevilt on hingav (jääkniiskust läbilaskev), iseliimuv ja kahest kihist koosnev fliiskate. Alumine kiht on libisemist takistav tekstiilkiht, mis on kaetud niiskuskindla liimikihiga, see tagab et kate ei liigu paigast. Pealmine kiht laseb kaitstavast põrandakattest niiskustel aurustuda, olles ülalt vedelikukindel. Mustus ei pääse kaitstava põrandani tänu tugevale pealmisele kihile. Easydek kattevilt sobib kaitsma kõvapõrandakatted nagu laminaat, parkett, valatud põrandad, LVT ja keraamiline plaat renoveerimise hooldustööde ja ehituse ajal. Kate pole mõeldud värskel paigaldatud looduskivi ja betoonpõrandate katmiseks, selleks tuleks kasutada Multi Cover Breathable.
Peamised eelised
• Lihtne kasutada - käsitsi lahtirullitav. Täiendavat teipi pole vaja kasutada. • Löögikindel • Hingav (jääkniiskust läbilaskev), 70 g/m² 24 tunni jooksul • Libisemiskindel tagapõhi • Niiskuskindel pealiskiht • Korduvkasutatav (NB! Kuna iseliimuva kihi alla võisid jääda tolmuosakesed jms, siis pole ta enam nii tolmukindel)

Dokumentatsioon

Tehniline kaart
Hind
127.08
/ RL
Kokku
127.08
Tarneaeg
Laos
RL
Miinimum tellimuskogus: 1 RL
Tooted samas kollektsioonis